Logo

Over ons

Introductie

Smet Jet is een familiebedrijf met aan het roer Philip Smet, die de fakkel heeft overgenomen van zijn vader Carlo Smet. Sedert 1974 is ons bedrijf voortdurend gegroeid. Zo heeft Smet Jet ondertussen vestigingen in Zuid-Afrika, Saoedi-Arabië en 5 vestigingen in België. De rode draad doorheen onze geschiedenis is de vastberadenheid en motivatie van al onze medewerkers om elke dag opnieuw aan onze klanten de hoogste service en kwaliteit te bieden. Onze jarenlange ervaring is zeker een meerwaarde voor onze klanten.

De kernwaarden binnen ons bedrijf zijn eerlijkheid, vertrouwen, expertise, enthousiasme, klantgerichtheid en veiligheidsbewustszijn. 

Naast onze ‘Passie voor proper’ hechten wij veel belang aan veiligheid, gezondheid, milieubewustheid en kwaliteit. 

Binnen onze R&D-afdeling zijn wij steeds druk in de weer, dit heeft over de jaren heen al tal van innovatieve oplossingen voor verschillende vakgebieden opgeleverd. Hierdoor kunnen onze klanten van een efficiënte en hoogtechnologische service genieten, vaak met zelf ontworpen toepassingen. 

Missie

Smet Jet blijft continu investeren in een aangenaam werkklimaat waarin iedere werknemer de kans krijgt zich te ontwikkelen via opleiding en training. Zo kunnen wij garant staan om kwaliteit bij onze klanten af te leveren en ervoor te zorgen dat onze mensen zich bewust zijn van de veiligheidsmaatregelen. 

Ook hebben wij een eigen atelier waar er preventief, curatief en proactief gesleuteld wordt aan onze voertuigen, pompen en andere werkmaterialen. Hierdoor kunnen we steeds de beste kwaliteit afleveren en zorgt dit ervoor dat onze mensen vlot en efficiënt kunnen werken. Daarnaast wordt er in dit atelier, samen met de R&D-afdeling, gebouwd aan innovatieve oplossingen die voor onze klanten een must zijn, maar die ook de veiligheid voor onze operatoren verhogen.

Verder proberen wij zo milieubewust mogelijk te werk te gaan, om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Zusterbedrijven

Smet Jet NV heeft drie zusterbedrijven met elk hun eigen specialiteit.

24/7 Permanent beschikbaar

Industrial Clever Cleaning = Geen tijdverlies

Snel, veilig en kwaliteitsvol

Onze samenwerkingen

NL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.