Logo

Smet Jet Academy

Smet Jet stelt veiligheid hoog in het vaandel. Vanuit onze waarden ‘veiligheidsbewustzijn’ is de Smet Jet Academy ontstaan. 

Onze Smet Jet Academy verzorgt opleidingen voor zowel operationele medewerkers als voor leidinggevenden. Dit met een sterke focus op veiligheid. Zo verhogen we het veiligheidsbewustzijn van onze mensen en kunnen we deze vaste waarde binnen ons bedrijf versterken met een daling van onze arbeidsongevallen als positief gevolg.

Waarom deze kennis dan niet delen met onze klanten/of contacten?
Onze opleidingen kunnen dus ook voor medewerkers van andere bedrijf aangevraagd worden.

In ons aanbod zitten opleidingen die goedgekeurd zijn door erkende examenorganisaties, o.a. SIR, alsook opleidingen op maat en naar wens van onze klanten.

Wij hebben een uitgebreid opleidingscenter opgebouwd waar zowel theorie als praktijk goed geoefend kunnen worden op de daarvoor voorziene oefenterreinen. Daarnaast hoeft niemand ver te rijden om examens te doen want wij zijn een erkende SIR examenlocatie, zowel voor theorie als praktijk.

Een sterke, nauwe samenwerking met het stafbureau van SIR stelt onze trainers in staat om steeds de laatste updates binnen de industriële reiniging te integreren in de opleidingen.

Alle opleidingen, zowel erkende als de op maat gemaakte, kunnen in het Nederlands, Frans of Engels gevolgd worden.

NL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.