Logo

Waste management

Waar gereinigd wordt, zijn er afvalstoffen en bij Smet Jet streven we naar een duurzaam afvalbeheer.
Als wettelijk erkende verwerker en ophaler van gevaarlijke en niet gevaarlijke stoffen, vaste en vloeibare stoffen, slib en afvalolie zoeken we dan ook altijd naar de beste ecologische en economische oplossing voor het vervoeren en verwerken van afval op een gecontroleerde en veilige manier.
Doordat we beschikken over het nodige materiaal, slagen onze goed opgeleide werknemers keer op keer erin dat dit alles zo veilig mogelijk kan gebeuren.

In onze vestiging in Oevel beschikken we dan ook over een volledige WASTE-afdeling waar de voorbehandeling voor de afvalstoffen plaatsvindt. Hier worden alle stappen met zorg en het oog op veiligheid en milieu uitgevoerd. De producten die bij ons in het afvalcentrum worden afgeleverd zijn vooraf aangemeld met de nodige documenten.

In het afvalcentum worden de afvalstoffen gescheiden, gesorteerd en gestockeerd zodat het afval op de meest verantwoorde en veilige manier kan worden afgevoerd naar de eindverwerker.

Bekijk ook onze andere diensten

NL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.