Logo

Hogedrukreiniging

Smet Jet heeft diverse hogedrukmachines, variërende van 150 tot 3.000 bar bij debieten tussen 20 liter/min tot 300 liter/min. De aard van reiniging is afhankelijk van deze drukken en debieten.

Met hoge druk en hoge debieten zijn we in de mogelijkheid om betonrenovaties uit te voeren met behoud van wapening en tegengaan van scheuren in het beton, ook wel hydrodemolition genoemd.

Met hoge druk en kleine debieten (bijvoorbeeld jetpack) zijn we in de mogelijkheid om betonrot, coatings en verven op wanden en muren te verwijderen en bij toevoeging van abrassieven kan staal en andere materialen gesneden worden. Deze toepassing is vooral vereist in explosiegevoelige zones.

Verder kunnen er ook riolen gereinigd worden door middel van lage druk en veel debiet. Het slib uit de rioliering kan opgezogen en daarna afgevoerd worden naar een erkend verwerker.

Door dit uitgebreid gamma kunnen we automatisch en semi-automatisch onder hoge druk reinigen. Deze technieken zorgen ervoor dat diverse verontreinigingen op een veilige manier kunnen worden verwijderd. Onze zeer effectieve methode voor het verwijderen van moeilijk verplaatsbare stoffen van een groot aantal oppervlakken, is onmisbaar voor de industrie.Het is een veelzijdige, nauwkeurige en efficiënte manier voor het schoonmaken van onder andere:

Bekijk ook onze andere diensten

icon2
icon8
icon3
icon4
Ресурс 1
NL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.