Logo

PLANNER OEVEL

Functieomschrijving

Als planner zal je deel uitmaken van de meest centrale afdeling van Smet Jet in Oevel. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de operationele planning van totale reinigingsprojecten. Op basis van orders maak je de meest efficiënte puzzel met de beschikbare resources (operatoren, wagens en materialen) voor de vestiging in Oevel. Je stuurt de operatoren aan op een constructieve manier zodat de planning gerealiseerd wordt. Voor onvoorziene situaties zoek je de meest optimale oplossing in samenspraak met de werfleiders zodat de klantentevredenheid gewaarborgd wordt, hierbij is het belangrijk dat je de algemene overview van de planning blijft behouden. De planner verwerkt de bijhorende administratie en garandeert een correcte informatieoverdracht binnen het planningsteam. Je signaleert mogelijkheden voor optimalisatie en trekt de uitvoering van verbeterprojecten. Dagelijks sta je in overleg met projectleiders en klantenen je rapporteert aan de teamleader planning.

Profiel

Voor deze boeiende functie in Oevel zijn wij op zoek naar :

Je behaalde minimum een bachelor diploma aangevuld met 3 jaar relevante ervaring, liefst in transportplanning. Je spreekt en begrijpt voldoende Frans om Franstalige collega’s te woord te staan.Uiteraard onderscheid je je op vlak van planning en organisatie en kan je ook in stresssituaties je kalmte bewaren. Door je ervaring kan je de nodige maturiteit aan de dag leggen en beschik je over devereiste emotionele intelligentie om op een constructieve manier met de verschillende stakeholders omte gaan. Verder ben je een doorzetter met een gemotiveerde werkattitude en een sterk analytisch denkvermogen. Je bent flexibel, klantgericht en voldoende assertief om de nodige prioriteiten te stellen in het belang van de organisatie. Tenslotte heb je een goede kennis van de courante softwarepakketten: goede kennis van Excel is belangrijk, kennis van Navision is een troef.

Aanbod

Smet Jet in Oevel biedt, naast een doorgedreven interne opleiding, een afwisselende functie als planner waarbij je een significant steentje bijdraagt tot de optimale werking van de organisatie. Je kan bovendien rekenen op een marktcompetitief salaris inclusief extralegale voordelen.

Solliciteer hier

Smet Jet houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.
NL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.