Logo

#JOINTHESMETJETFORCE

Brigadier

Als Smetjetter maak jij deel uit van de Smet Jet Force, een krachtig team van vakspecialisten dat de waarden en normen van ons Smet Jet-verhaal uitdraagt. Wens je hier deel van uit te maken? Het kan! 

 De werkdag van een brigadier 

  • coördinatie van de werkzaamheden: verdelen van de jobs onder de teamleden en het aansturen van de onderaannemers op de werf
  • contacten met de klanten: in verband met praktische uitvoering van de jobs.
  • Verantwoordelijk voor het opvolgen van de ter beschikking gestelde equipment
  • Verantwoordelijk voor het afhandelen van het papierwerk dat bij de job hoort: afhalen en bespreken van de vergunning en werkvoorbereiding met operatoren, regiebon laten aftekenen door klant. 
  • Verantwoordelijk voor het goed ondersteunen van het team bij de uit te voeren werkzaamheden: helpen waar mogelijk; 
  • Verantwoordelijk voor het motiveren en bijsturen van operatoren: eventuele conflicten worden professioneel opgelost of gecommuniceerd aan werfleider/assistent projectleider;

Het Smetjetter-profiel 

Als doorwinterde teamspeler ga jij geen uitdaging uit de weg.
Je doorzettingskracht en het feit dat je geen 9-to-5 mentaliteit hebt, zijn grote troeven. Je vindt het normaal om proper werk achter te laten en hebt tijdens de uitoefening van je job meer dan ooit oog voor de veiligheid van jezelf en je collega. Een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, rijbewijs B en/of C en basis VCA-attest zijn essentieel. Verder sta je ook open om, via bedrijfseigen interne en externe opleidingen, nodige attesten te behalen. 

*Industriële cleaning is een stiel om te leren. Heb je geen kennis of ervaring in deze sector? Geen probleem! Met onze Smet Jet Academy word je in mum van tijd een expert.

Industriële cleaning: een mooi salarispakket

Smet Jet biedt jou een voltijds en vast contract. Als startende cleaner verdien je maar liefst 17,3000 euro/uur en ontvang je diverse premies. Daar bovenop ontvang je nog eens eco-cheques.

Mocht dit nog niet voldoende zijn dan bieden wij je, mits de juiste ambitie en mindset, nog eens tal van doorgroei- en carrièremogelijkheden.
Het kan allemaal bij de Smet Jet Force!

Solliciteer en toon ons jouw talent!

Twijfel niet langer en solliciteer hieronder! Ook telefonische bereikbaar  0492/14.40.79 of stuur een mailtje naar cto@smetjet.be

#SJF #JOINTHESMETJETFORCE #SMETJETFAMILY #INDUSTRIALCLEANING

Spontaan Solliciteren

Smet Jet houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.
NL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.