Logo

ASSISTENT PROJECTLEIDER OEVEL

Functieomschrijving

Als assistent projectleider sta je in voor het dagelijks verloop van de werkzaamheden op de werf. Je zorgt voor een efficiënte werkvoorbereiding en kan een correcte opstart garanderen door het organiseren van toolboxen en startwerkvergaderingen. Als projectleider streef je naar een uitstekende rendabiliteit en kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden door op de werven aanwezig te zijn en operatoren bij te sturen waar nodig. Je bent het aanspreekpunt voor de klant met aandacht voor commerciële opportuniteiten.

Profiel

Voor deze boeiende functie in Oevel zijn wij op zoek naar iemand die :

  1. Technische kennis heeft (door opleiding of ervaring)
  2. Communicatief sterk is en klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt
  3. Stevig in zijn of haar schoenen staat en erin slaagt om medewerkers te motiveren
  4. Flexibel is ingesteld en zelfstandig kan werken
  5. Oplossingsgericht denkt en handelt op een proactieve manier

Aanbod

Smet Jet biedt, naast een doorgedreven interne opleiding, een afwisselende functie waarbij je een significant steentje bijdraagt tot de optimale werking van de organisatie. Je kan bovendien rekenen op een marktcompetitief salaris inclusief extralegale voordelen en bedrijfswagen.

Interesse om Smetjetter te worden?Tel.: 014 57 99 59 – E-mail : cto@smetjet.be

Solliciteer hier

Smet Jet houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.
NL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.