BEN JIJ EEN #SMETJETTER?
WIJ WILLEN JOU IN ONS #TOPTEAM!
 
Wij zijn SMET JET. Onze missie? Onze klanten de beste ‘pitstop’ garanderen tijdens het reinigen van hun installaties. Wij reinigen onder andere koeltorens, tanks en reservoirs met behulp van water onder hoge druk. Gedreven door onze ‘passie voor proper’ zullen wij onze missie volbrengen. Opdat onze industriële reinigers optimaal zouden kunnen werken, moeten onze materialen in topconditie zijn. Daarom zijn wij ook op zoek naar enkele mekaniekers. Onze klanten zijn voornamelijk gesitueerd rond de as E313, van Antwerpen (Sint-Gillis-Waas) tot Beringen. Je uitvalsbasis is onze depot in Oevel,
vlakbij afrit Geel van de E313.
 
Op 22 juni organiseert Smet Jet opnieuw een Jobdag voor de aanwerving van industriële reinigers en vrachtwagenmekaniekers.
 
Ben jij iemand die:
- zeker beschikt over een rijbewijs B en bij voorkeur ook rijbewijs C
- actief is en niet bang is van hoogtes en besloten ruimtes
- met goesting naar het werk gaat
- een passie heeft voor proper
- vriendelijk is tegen klanten en collega’s
- constant wilt bijleren
- vertrouwen uitstraalt
 
Kom dan zeker langs op onze jobdag en maak kennis met de Smetjetters en hun ervaring in het industrieel reinigen. Inschrijven voor deze jobdag kan via deze link.
 
Ons aanbod: Wij zijn op zoek naar een 15-tal industriële reinigers en enkele vrachtwagenmekaniekers. Je zal uitgebreid opgeleid worden in een traject op maat, waarna we je een vast contract aanbieden.