Smet Jet heeft onlangs een nieuwe Managing Director aangeworven voor Smet Jet Belgium. Filip Herremans zal vanaf 9 januari 2017 de directe leiding over de 5 Belgische depots van Smet Jet op zich nemen.

Filip Herremans heeft meer dan 15jaar ervaring op het vlak van management en operations in een dienstverlenende, industriële omgeving. Zijn expertise ligt vooral in het gebied van continue verbetering, zowel op vlak van veiligheid, als op vlak van rendabele groei, efficiëntie en kwaliteit.
“Dit zijn gebieden waarin Smet Jet de laatste jaren fel geïnvesteerd heeft en wij zijn klaar om hierin de volgende stappen te zetten samen met Filip Herremans. Wij zijn er ook van overtuigd dat wij de positieve trend van de voorbije maanden met hem kunnen verderzetten”, meldt Philip Smet, CEO van Smet Jet.

 
Smet Jet is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in industriële reiniging, chemische reiniging, slibontwatering en geautomatiseerde projecten. Een branche waarin kwaliteit en veiligheid hand in hand gaan.
 
“Het klinkt misschien als een cliché, maar voor mij zijn mensen de belangrijkste activa van een bedrijf. Bovendien vind ik dat de waarden, de visie en de richting die een bedrijf wilt uitgaan, heel duidelijk moeten zijn voor iedereen binnen de onderneming. Alle stappen die ondernomen worden, moeten in functie zijn van het optimaal laten presteren van alle medewerkers met als uiteindelijke doel de waarde voor de klant te optimaliseren en dit in een veilige omgeving”, meldt Filip Herremans. “De waarden van Smet Jet sluiten heel nauw aan bij mijn persoonlijke waarden. Ik heb dan ook de ambitie om van Smet Jet het veiligste bedrijf binnen de industriële reiniging te maken.”