Smet Jet investeert in de toekomst van haar bedrijf met de aankoop van twee combi wagens en twee superhogedrukwagens. Deze wagens zijn volledig uitgerust met de nieuwste technieken en zullen ingezet worden voor de industriële reiniging bij klanten in heel België.

Smet Jet nv, specialist in industriële en chemische reiniging, heeft onlangs een uitbreidingsinvestering gedaan van 1.100.000 euro. De firma kocht maar liefst vier nieuwe wagens aan: een combi hogedruk, een combi lagedruk en twee superhogedrukwagens voor dubbele gebruiker. De wagens zijn uitgerust met de nieuwste technieken en zullen de kwaliteit van de reinigingen nog verhogen. Ze zijn ook gebruiksvriendelijker en ze zijn voorzien van alle aansluitingen voor toekomstige uitbreiding met accessoires voor automatische reiniging.

Er is ook gezocht naar ecologisch verantwoorde wagens. “We werken steeds zo milieubewust mogelijk, zowel in onze kantoren als bij onze klanten. De nieuwe wagens hebben alle vier een lager brandstofverbruik en de superhogedrukwagens zijn dubbel inzetbaar. Doordat er twee gebruikers tegelijkertijd met één superhogedrukwagen kunnen werken, hebben we maar één wagen nodig bij jobs waar we er normaal twee nodig hebben.”, meldt Philip Smet, CEO van Smet Jet. “Dit betekent ook dat er minder operatoren ingezet moeten worden. Het gevolg is dat het aantal wagens op de baan daalt, evenals het brandstofverbruik. Bovendien zal ook de prijs voordeliger zijn voor onze klanten”.

De wagens zullen vanaf heden ingezet worden om de capaciteit van de verschillende depots in Vlaanderen en in Wallonië te verhogen.