Smet Jet heeft een Passie voor Proper, daarom doen de CEO en het management team van Smet Jet mee aan de opruimactie tegen zwerfvuil die op 14 april 2016 georganiseerd wordt door Voka-Kvk Kempen, IOK, IOK afvalbeheer en de Kempense gemeenten.

 Smet Jet, specialist in industriële en chemische reiniging, zorgt al 40 jaar voor de reiniging van installaties in bedrijven overal ter wereld. “Toen we een bericht ontvingen over deze actie tegen zwerfafval, hebben we dit meteen intern gecommuniceerd en de reacties waren heel positief. Alle leden van het Management Team willen de handen uit de mouwen steken om het bedrijventerrein terug netter te maken. Normaal staan wij in voor de industriële reiniging van installaties en daarbij dragen we het milieu ook hoog in het vaandel. De properheid van onze omgeving zelf vinden wij dus ook heel belangrijk. Iedereen stoort zich wel eens aan het zwerfafval dat zich overal verspreid. Daarom vinden we dat we dit mooie initiatief moeten steunen.”, meldt Koen Goyvaerts, Managing Director Smet Jet Belgium. “Op tijd en stond dient iedereen eens voor zijn eigen deur te vegen.”

 De management leden van Smet Jet zullen samen een deel van de Nijverheidsstraat te Oevel opkuisen. “Hopelijk kunnen we andere bedrijven ook motiveren om de komende jaren deel te nemen aan deze actie. Een schonere leefomgeving is aangenamer voor ons allemaal en is iets waar iedereen samen aan dient te werken.”