Als Belgisch familiebedrijf is Smet Jet NV reeds meer dan veertig jaar actief op de markt van de industriële reiniging, chemische reiniging en slibontwatering. Wij hechten een groot belang aan veiligheid, gezondheid, milieubewustheid en kwaliteit en als werkgever hechten we ook heel veel belang aan human capital. Daarom leiden wij onze medewerkers maximaal op tot experts in hun vakgebied. Wij zorgen bij onze klanten voor een snelle en efficiënte oplossing voor alle reinigingsproblemen.


Smet Jet NV heeft een klantenportefeuille met tal van belangrijke industriële wereldspelers uit sectoren zoals petrochemie, staal- en zinkindustrie, de energiesector, de bouw, voedingsindustrie en maritieme sector. Vertrouw het volledige turnaround management van uw installaties toe aan Smet Jet NV en wij beheren als hoofdaannemer uw volledige project, zowel financieel als technisch.


Sedert 1974 is Smet Jet NV voortdurend gegroeid en de rode draad doorheen onze geschiedenis is de vastberadenheid en motivatie van al onze medewerkers om elke dag opnieuw aan onze klanten de hoogste service en kwaliteit te bieden. Onze grote ervaring is een meerwaarde voor onze klanten.


De eigen R&D-afdeling van Smet Jet Group ontwikkelde voor al deze vakgebieden tal van innovatieve toepassingen waardoor aan klanten een efficiënte en hoogtechnologische service – vaak met zelf ontworpen machines – wordt geboden. Smet Jet heeft vestigingen in België, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten en voert opdrachten uit voor klanten wereldwijd (o.a. in Korea, Indië, Mexico, VS,...).